Δεύτ- Πάρ : 09:00 - 17:00 Αγία Πελαγία Σάμος
mourtoueugenia@yahoo.gr

Dermapen: Το θαυματουργό «πενάκι»

Πληροφορίες Για Ραντεβού

Ωράριο Δεύτερα - Παρασκευή / 9:00 - 20:00
Υπεύθυνος Θεραπείας Ευγενία Μούρτου
Τιμή Καλέστε στο 6973383431

Λεπτομέρειες Θεραπείας

Το Dermapen είναι μια μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εγχέουμε διάφορες ουσίες, όπως διαλύματα υαλουρονικού οξέος  αλλά και ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη, στο κατώτερο χόριο. Σε αυτά τα επίπεδα δέρματος δε μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

H μεσοθεραπεία με το σύγχρονο dermapen είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανώδυνη και ακίνδυνη. Επιταχύνει δραστικά τη διαδικασία της ανάπλασης μιας και έχει τη δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Επιτυγχάνει τάχιστη αναδόμηση της επιδερμίδας καθώς με το dermapen οι ουσίες εισχωρούν βαθύτερα και σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το dermapen στο πρόσωπο;

  • Στην αντιγήρανση αλλά και την διόρθωση ήδη σχηματισμένων ρυτίδων
  • Σε ουλές ακμής αλλά και την ακμή, με χρήση ειδικού μείγματος
  • Σε θαμπό και λιπαρό δέρμα
  • Στο μέλασμα και τις δυσχρωμίες
  • Στη βελτίωση της υφής και όψης του δέρματος
  • Στη σμίκρυνση των πόρων

-Πως θα είναι η εμφάνισή μου, μ ε τ ά;

Αμέσως μετά τη θεραπεία με dermapen το δέρμα του προσώπου θα εμφανίσει μια ήπια ερυθρότητα. Με την εφαρμογή ειδικής μάσκας με ανακουφιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, το πρόσωπο αποκτά μια φοβερή λάμψη και υγιή εμφάνιση.

Προιόντα μακιγιάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά ώστε να επιστρέψει κανείς άμεσα στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Μετά από δύο ημέρες το δέρμα θα είναι εμφανώς πιο σφριγηλό, χωρίς δυσχρωμίες και με τη λάμψη της υγείας! Στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι λεπτές ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές ενώ σταδιακά οι ουλές ακμής υποχωρούν αισθητά.

-Χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία με dermapen;

Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη όπως και σε όλες τις θεραπείες ανάπλασης του δέρματος.

-Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μία και μόνη θεραπεία με dermapen αρκεί για λαμπερό, υπέροχο πρόσωπο. Σε περίπτωση που απαιτείται θεραπεία αντιγήρανσης ή διόρθωσης ρυτίδων ή ουλών ακμής τότε προτείνουμε ένα πρόγραμμα 4-6 συνεδριών ανά 15 ημέρες.

 

Η αισθητικός Ευγενία Μούρτου του Κέντρου Αισθητικής Dermaform θα σας προτείνει εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης και μεσοθεραπείας με dermapen, με βάση τις ανάγκες του δικού σας προσώπου!