Δεύτ- Πάρ : 09:00 - 17:00 Αγία Πελαγία Σάμος
mourtoueugenia@yahoo.gr

Ευγενία Μούρτου

Αισθητικός - CEO Dermaform
mourtoueugenia@yahoo.gr
6979370242

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H αισθητικός Ευγενία Μούρτου είναι απόφοιτος της Σχολής Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από courses στην Ολλανδία στο ΤΗΕRΜΑΕ 2000 (https://www.thermae.nl/80/) ένα εκ των σημαντικότερων σε πανευρωπαϊκή κλίμακα spa αισθητικής, καθώς και στο διεθνώς γνωστό VERVIENS του Βελγίου.
Απέκτησε σημαντική εμπειρία στον τομέα Αισθητικής και Κοσμετολογίας εργαζόμενη σε γνωστά Κέντρα Αισθητικής στο Κέντρο της Αθήνας και το Ν. Ψυχικό ενώ συνεργάζεται με διεθνείς κοσμετολογικές εταιρίες.
Με την επιστροφή της στη γενέτειρα Σάμο το 1997, ίδρυσε την εταιρία Dermaform και το αντίστοιχο κέντρο αισθητικής, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων υπηρεσιών ομορφιάς, που έχουν ως βάση και αφετηρία την άριστη γνώση της αισθητικής επιστήμης και την εφαρμογή εξελιγμένων τεχνικών και μεθόδων για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής επαγγελματικής πορείας στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής ομορφιάς και λάμψης, αποφάσισε να επενδύσει εκ νέου στο χώρο της κοσμετολογίας και ίδρυσε την Lady Lac, εταιρία που έχει ως αντικείμενο την εφαρμογή νέων προϊόντων και μεθόδων ονυχοπλαστικής.
Πρόκειται για τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ, ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών. Διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και έχουν διεισδύσει δυναμικά στο χώρο, καθώς συνδυάζουν μοναδικά άριστη ποιότητα, καλυπτικότητα, προδιαγραφές υγιεινής αλλά και τιμή!
Επόμενος στόχος της Ευγενίας Μούρτου είναι η εκ των έσω βελτιωμένη εμφάνιση προσώπου αλλά και σώματος.