Δεύτ- Πάρ : 09:00 - 17:00 Αγία Πελαγία Σάμος
mourtoueugenia@yahoo.gr

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Β΄Κύκλος) DERMAFORM & LADY LAC

By Ευγενία Μουρτου
24
Μαρ

Επιτυχημένος και ο Β΄Κύκλος Σεμιναρίων Ονυχοπλαστικής Lady Lac

Η εξειδίκευση στον τομέα της ονυχοπλαστικής απαιτεί καλή γνώση, μεράκι, καλαισθησία, πρακτική εφαρμογή, τέχνη αλλά και τεχνική. Όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πλέον τις κοπέλες που συμμετείχαν στον Β΄κύκλο Σεμιναρίων Ονυχοπλαστικής υπό την αιγίδα της Lady Lac που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Αισθητικής Dermaform, με εισηγήτρια την πτυχιούχο αισθητικό Ευγενία Μούρτου.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, σε δύο πολύωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν διεξοδικά όλες οι σύγχρονες μέθοδοι για επέκταση νυχιών με tips, τα οποία διατηρούν την ευρωστία τους καθώς η εφαρμογή δεν επιβαρύνει την εξωτερική στιβάδα και το νύχι «αναπνέει» και αναπτύσσεται. Στη συνέχεια ακολούθησε πρακτική εξάσκηση και εξηγήθηκαν αλλά και εφαρμόστηκαν όλες οι nail art τεχνικές για τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο design, με ακρυλικό.

Τα τεχνολογικά εξελιγμένα και πιστοποιημένα, ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της Lady Lac, βοήθησαν τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο να δημιουργήσουν υπέροχα σχέδια, εμπνευσμένα και απόλυτα εναρμονισμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις της γυναικείας εμφάνισης. Στο τέλος του σεμιναρίου και μετά από την πλήρη και επιτυχή εξέτασή τους στις εφαρμογές ονυχοπλαστικής, δόθηκαν στις συμμετέχουσες «Βεβαιώσεις Παρακολούθησης» καθώς και το πλήρες εποπτικό υλικό.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στη Σάμο, υπό την αιγίδα της εταιρίας Lady Lac θα συνεχιστούν με διαφορετικές θεματικές ώστε να καλυφθεί όλη η ύλη σχετικά με την ονυχοπλαστική και τις εξελιγμένες τεχνικές της. Κατόπιν απαιτήσεως πολλών ατόμων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ και στη Δυτική Σάμο, η Lady lac στοχεύει να καλύψει άμεσα αυτή τη ζήτηση.

Για σας λοιπόν που ονειρεύεστε έναν κόσμο δημιουργικής απασχόλησης, όλο χρώμα και δυνατότητες, για σας που ήδη γνωρίζετε ονυχοπλαστική αλλά όχι τα μικρά ΜΥΣΤΙΚΑ που κάνουν τη διαφορά-στην εφαρμογή, τη διάρκεια αλλά και την υγεία των νυχιών, για σας που θέλετε να διδαχτείτε με τρόπο εύληπτο και απλό, μπορείτε απλά να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνώντας στο 22730.80780 και στο 697 3383431.

Ακόμη, μπορείτε να αποκτήσετε σε ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ (έως και 31 Μαρτίου 2016) ΔΥΟ ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Ladylac από το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ μαζί με 1 base & 1 top (στη μεγάλη συσκευασία των 10ml έκαστο) καθώς και ένα «φουρνάκι» για σταθεροποίηση χρώματος σε ακτίνες U.V των 36 watt με 4 λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας. Όλα αυτά, κοστίζουν συνολικά  μόλις 65 ευρώ με ενσωματωμένο το ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες  στο χώρο της ονυχοπλαστικής.

Συνδυασμός ποιότητας και τιμής Ladylac!

Leave a Reply